Kommande intressanta hälsoevenemang

Varje år förekommer det olika sorters hälsoevenemang lite varstans i Sverige, och även i höst kommer det att finnas flera evenemang som du kan besöka. På dessa evenemang får du möta trevliga utställare, lyssna på intressanta föreläsare och gå på olika workshops.

Harmoni Expo Online

Du kan besöka den givande mässan som Harmoni Expo Online har planerat in 30–31 oktober i Solnahallen, där du får lära dig att hitta din inre harmoni, och på så sätt få ett ökat välmående. Det kommer att finnas ungefär 50 utställare på plats och du kan lyssna på föreläsningar om hälsa som ger dig nyttiga och förhoppningsvis nya kunskaper om hur du ska sköta din hälsa på bästa sätt. Workshops kommer det också att finnas, så passa på att besöka så många du hinner och orkar med. På hälsomässan kan du även få medial vägledning eller coachning eller healing.

Allt för hälsan

På Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm kommer Nordens största hälsomässa arrangeras 12–14 november. Dit kan du som vill få inspiration om hälsa bege dig, träffa kända hälsoprofiler, experter inom hälsa och livsstil och intressanta utställare. Kom gärna dit i kläder som du kan använda om du vill prova på olika aktiviteter som till exempel yoga och löpning.

Yoga Games Hälsomässa

Den 9–10 oktober kan du besöka Yoga Games på Münchenbryggeriet i Stockholm. Där kan du som är intresserad av meditation, yoga och en hälsosam livsstil lyssna på olika föreläsare som alla berättar om hur du får ett hälsosammare liv. Flera företag kommer och visar upp nya hälsoprodukter och kollektioner som du kan köpa till förmånliga priser.